Čaukýý lidičky DĚKUJU ŽE NAVSTEVUJETE MUJ BLOG!!! REKLAMY !!!!!SEM!!!!!
KDYBY NEKDO CHTĚL ZVEŘEJNIT SVOJE POVÍDKY TAK NAPIŠTE NA MEJLA
CHCEŠ SE SPŘATELIT? TAK !!TADY!!!:-* PROMIŇTE,ALE UŽ NESPŘÁTELUJU MAM PLNO,A PAK TO NESTÍHÁM OBÍHAT,UŽ TEĎ NESTÍÍHÁM(MOC SE OMLOUVÁM)
PROSÍÍÍM VÁS JENOM ABYSTE PODPOŘILY PETICI PROTO TÝRÁNI PSŮ !!!!!!!!!TADY!!!!!!!!!! PROSÍÍÍÍM HLÁSNĚTE MI TADYSEM POSTOUPILA DO 3. KOLA JUPÍÍÍÍÍÍ VŠEM MOC DĚKUJU ZA HLASYY PLS DEJTE MI HLASY I DO 3. KOLA AŤ SE MŮŽU DOSTAT DO !!!!!!!!4!!!!!!!!!!. KOLA SONC A SEM TAM JAKO CHRISTINA TAK MI
PLS DEJTE HLAÁSEK :-)
DIPLOMY ZA BLESKOVKU TADY
!!!!!!!!!!!!PLS SEM V 1. KOLE SONB HLÁSNĚTE MI TADY!!!!!!!!!!!!!

TWILIGHT/STMÍVÁNÍ-TEST

25. března 2009 v 11:45 | Christine |  TEST O STMÍVÁNÍ,SJISTĚTE KOMU SE PODOBÁTE

TWILIGHT/STMÍVÁNÍ-TEST


TADY JE PŘELOŽENY ZROVNA NELEHKEJ KVIZ,KTERÝ SE TÝKA STMIVANÍ!!! A POPRAVDE KOLIK Z TOHO ODPOVITE DOBŘE?

TWILIGHT/STMÍVÁNÍ-TEST

1. Stmívání začalo jako živý sen, který měla jedné noci Stephenie Meyer. Můžete jmenovat kapitolu, která začíná tímto snem v první knížce?
A) K. 5: "Krevní skupina"
B) K. 18: "Lov"
C) K. 13: "Doznání"
D) K. 1: "První pohled" PRO CELÝ KVÍZ KLIKNĚTE NA CELÝ ČLÁNEK


2. Která hvězda z filmu Stmívání byla v dalším filmu režírovaném Catherine Hardwicke?
A) Ashley Greene
B) Kristen Stewart
C) Nikki Reed
D) Anna Kendrick
3. Který mezinárodní knižní obal zobrazuje jablko s vykousnutým srdcem?
A) Finsko
B) Rusko
C) Norsko
D) Nizozemsko
4. Robert Pattinson hraje ve filmu Edwarda Cullena, ale nebyl první volbou pro Stephenii Meyer. Kdo to byl?
A) Gaspard Ulliel
B) Henry Cavill
C) Daniel Radcliffe
D) Peter Facinelli
5. Který z následujících názvů není jméno fanouškovské Twilight stránky?
A) Edward's Meadow
B) Bite Me
C) The Shiny Vampire Club
D) Forever Bella
6. Jaké jméno chtěla dát původně Stephenie Rosalii?
A) Candace
B) Carol
C) Cora
D) Clara
7. Který z herců ze Stmívání už hrál někdy předtím nadpřirozené stvoření?
A) Taylor Lautner
B) Cam Gigandet
C) Robert Pattinson
D) Jackson Rathbone
8. Která hudební skupina vyřvává Belle v discmanu v kapitole 7: "Noční můra", aby jí vyčistila hlavu a pomohla jí usnout?
A) Korn
B) Linkin Park
C) Limp Bizkit
D) Rage Against The Machine
9. Editorka vyškrtla rozšířenou scénu, kterou Stephenie napsala o Alici a Rosalii, jak násilně dělají z Belly panenku na ples. V té scéně, o které činnosti si Bella radostně myslí: "Některé věci ani upíři nemůžou urychlit."?
A) Aplikace makeupu
B) Sušení jejích vlasů
C) Dělání pedikúry
D) Žehlení jejích šatů
10. Z jaké televizní show chce mít Stephenie citace na svém náhrobku?
A) Simpsonovi
B) Buffy, přemožitelka upírů
C) Gilmorova děvčata
D) Odpočívej v pokoji
Odpovědi: 1C, 2C, 3D, 4B, 5D, 6B, 7A, 8B, 9B, 10A
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 karolin.a karolin.a | Web | 25. března 2009 v 14:10 | Reagovat

tak jsem měla 5 dobře.. půlku no.. xD.. x)..

2 Evička Evička | 25. března 2009 v 15:09 | Reagovat

ja ma jenom 3 spatne:D

3 karolin.a karolin.a | Web | 25. března 2009 v 17:50 | Reagovat

ahoj x).. hele já nemám sb.. mám jenom favoutite sites = stránky, které mě něčím zaujmuli, kam ráda chodím a tak.. x) prostě takový "sb".. takže jestli "spřátelim" mohla bych ti dát vědět třeba až po nějaký době..  moc to tu neznám, tak nemůžu zatím říct jestli patříš k fav. sites.. xD..  x) snad nevadí ..

4 Mišul Mišul | 25. března 2009 v 18:14 | Reagovat

vůbec a muzu si te dat k oblibenym strankam?

5 yanus yanus | Web | 25. března 2009 v 18:16 | Reagovat

ahoj... plagaty z Twilight zatial nemam.... možno neskôr...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama